اصول پخت و پز در حین کوهنوردی

اشتراک گذاری از طریق تلگرام به اشتراک گذاری در تلگرام
با کلیک بر روی این دکمه، می توانید این مطلب را در تلگرام به دوستان و گروههای خود معرفی کنید.
گردآوری کننده گردآوری: احسان بلوریان، 1396/04/08

اغلب کوهنوردان از جوشيدن آب در دماي پايين تر در ارتفاعات کوهستان اطلاع دارند اما اينکه دماي يک ليوان چاي تازه دم در قله دماوند چقدر است؟ يا در قله توچال آب در چه دمايي مي‌جوشد؟ نکته اي است که خيلي‌ها علاقه دارند بدانند.


تفاوت‌هاي دم کردن چاي در ارتفاعات

در صورتيکه براي پخت و پز در ارتفاع برنامه ريزي مي‌کنيد نياز به سوخت بيشتر و همچنين افزودن بيشتر آب به غذا داريد. تغييرات نقطه جوش آب به همراه افزايش سرعت تبخير آب، پخت و پز در ارتفاعات را مشکل مي‌کند و براي جبران اين تغييرات شما نياز به افزايش زمان پخت يا تغيير محتويات غذا داريد.


 پخت و پز در ارتفاعات

به گزارش انجمن پزشکي کوهستان ايران، براين اساس بصورت حدودي، براي غذاهايي که در ارتفاع پايين در کمتر از 20 دقيقه مي‌پزند به ازاي هر 1000 متر افزايش ارتفاع بايد 3 دقيقه به زمان پخت اضافه کرد. همچنين براي غذاهايي که در ارتفاع پايين بيشتر از 20 دقيقه زمان براي پخت نياز دارند به ازاي هر 1000 متر افزايش ارتفاع بايد 6 دقيقه به زمان پخت اضافه کرد.


منبع: بزنیم بیرون

میزان رضایت شما از این مطلب چیست؟
عالی خوب معمولی بد خیلی بد
میانگین نظرات تاکنون: خیلی بد

اشتراک گذاری از طریق تلگرام این مطلب را با دوستان خود در تلگرام به اشتراک بگذارید !

مجله گردشگری جاکو
کانال تلگرام جاکو

صفحه اینستاگرام جاکو
آلمان - صفر تا صد

آیا تا کنون به این فکر کرده اید که ...
مکانها و فضاهای مسکونی خالی خود را (حتی یک اتاق)، بدون واسطه، حتی برای یک شب اجاره دهید. حتما به درآمد حاصل از آن فکر می کنید!
ثبت مکان در جاکو از شما، معرفی مشتری از ما

همین الان یک مورد ثبت کنید