جشن شب کریسمس، بهانه ای برای جمع شدن خانواده های مسیحی در نقاط مختلف جهان و برگزاری جشن ها و خوش گذرانی ها می باشد. اما این جشن های شاد با نوشیدن و میل کردن نوشیدنی ها و خوراکی های لذیذی هم همراه است.
در هر شهر و کشوری غذای مخصوصی برای این شب خاص در نظر گرفته شده که آشنایی با آنها می تواند برای گردشگرانی که در شب کریسمس به نقاط مختلف جهان سفر کرده اند، جالب باشد. با ما همراه شوید تا با 6 غذای مخصوص شب کریسمس آشنا شویم.
بوچه دل نوئل در فرانسه
دسری مخصوص شب کریسمس با قدمت طولانی که در فرانسه طرفداران زیادی دارد. این کیک سفید نازک را با شکلات و کره پر کرده و رول میکنند سپس با قهوهای داغ سرو میکنند.
کیک استولن در آلمان
نوعی کیک میوهای مخصوص در آلمان که از آجیل خرد شده، میوههای خشک شده، پرتقال، مرکبات، قهوه و آرد خمیر شده تهیه میشود. هر ساله در شهر درسدن در آلمان، این کیک بزرگ پخته میشود و بر روی چرخ در اطراف شهر کشیده و به نمایش در می آید.
ضیافت هفت ماهی در ایتالیا
در این ظرف غذا، هفت موجود دریایی از جمله ماهی، صدف، میگو و ... قرار دارد. در واقع رسم ایتالیایی ها بر این است که در شب کریسمس و در هنگام انتظار تولد مسیح، هیچ گوشتی نباید سرو شود. به همین دلیل در ایتالیا، شب کریسمس را با خوردن غذاهای دریایی پیش میبرند.
تامالس در مکزیک
غذایی مخصوص شب کریسمس در مکزیک که از دانههای خرد شدهی ذرت همراه با گوشت و دیگر طعم دهندهها، درون پوست ذرت پیچیده و درون آب پخته می شود.
دورو وات در اینجرا در اتیوپی
خورش مرغ فوق العاده تند همراه با پیاز و چیلی، درست شده و در انتها تخم مرغ آب پز شده به آن اضافه میشود. این خوراکی بعنوان معروفترین غذای آفریقا به طور سنتی در فصل تعطیلات در مهمانیها در اتیوپی سرو میشود.
ویتل تن در آرژانتین
این غذای سرد و لذیذ که یادگار ایتالیایی ها برای آرژانتینی ها می باشد، از تکه های گوشت گوساله با سس ماهی تن همراه با ادویه و تخم مرغ پخته شده، تهیه می شود.